X
تبلیغات
سلامت - خواص عرقیات

سلامت

خواندنی های سلامتی آدرس ما www.salamatsonati.blogfa.com

خواص عرقیات

بسم الله الرحمن الرحیم

 خواص عرقیات به نقل از جزوه عرقیات گلچکان زمانی :

 1.        عرق آویشن :ظبیعت گرم

تقویت بدن ضددرد ضد تشنج  تقویت بینایی رقیق کننده خون در عفونتهای ریوی زکام نقرس و سیاتیک برنشیت آسم گریپ آنژین و سوء هاضمه بی همتاست

طریقه مصرف بعد ازهر غذا یک استکان میل شود

 

2.        عرق اترج:طبیعت گرم

سرشار از کلسیم مفید جهت رفع اسهال  تصفیه کننده خون تقویت قلب ومعده

طریقه مصرف صبح و عصر نیم استکان میل شود

 

3.        عرق اسطوخودوس طبیعت گرم

مفید جهت انواع سردرد سرگیجه  میگرن  عصبانیت دلهره  نقرس آسم  سرفه لرزش اعضای بدن
آرام بخش درد مفاصل و خواب آور.

طریقه مصرف قبل از هر غذا یک استکان میل شود

 

4.        عرق بابونه ظبیعت گرم

نیرو بخش  تبهای بلغمی و عفونتی وسودایی را تسکین میدهد  عفونتهای دردناک اختلالات قاعدگی ورمهای بیضه و رحم را فرو مینشاند  کرم کش و یبو ست را از بین می برد مصرف مداوم برای زنان باردار مضر است.

طریقه مصرف قبل از هر غذا یک استکان میل شود

 

5.        عرق باد رنجبویه طبیعت گرم

مفید جهت حافظه و تنگی نفس و مقوی مغز قلب معده و(گوش چشم بینی  زبان و پوست )

درمان خستگی  های روحی عصبانیت  بی حوصلگی سردردهای عصبی

طریقه مصرف قبل ازهر غذا یک استکان میل شود

 

6.        عرق برگ مورد طبیعت سرد

جلوگیری از ریزش موی سر جو ش صورت وورم را فرو می نشاند خارش وسوزش بدن را درمان میکند

(استعمال خارجی جهت شستشوی موی سر نیز میتوان استفاده نمود

طریقه مصرف  روزی دو استکان صبح وعصر میل شود

 

7.        عرق برگ زیتون طبیعت سرد

ضد فشار خون و تقوویت کبد.

 طریقه مصرف روزی دو استکان صبح و عصر میل شود

 

8.        عرق بو مادران طبیعت گرم

نیرو بخش و تقویت قلب و ضد تشنج  تب بر  تصفیه خون خواب رفتن دستها درمان ورم معده وروده

درمان عضله و گرفتگی در اطراف قلب اختلالات قاعدگی ورماتیسم

طریقه مصرف قبل ازهر غذا یک استکان میل شود

 

9.        عرق برگ گردو  طبیعت گرم

مفید جهت کاهش قند خون ونقرس

طریقه مصرف یک استکان قبل از هر غذا میل شود

 

10.     عرق برگ چنار طبیعت بسیار سرد

ضد آسم چاق کننده تب بر ضعف   درد و ورم زانو  وچشم را تسکین میدهد مالیدن بر بدن پوست را

جلا میدهد

  طریقه مصرف روزی دو استکان صبح و عصر میل شود

 

11.     عرق بهار نارنج طبیعت معتدل

تقویت قلب و ضد تشنج درمان بی خوابی سکسکه رفع افسردگی  اختلالات عصبی اشتهاآور مصرف شربت که از شکوفه بهار نارنج خشک و سلولز آن تهیه و تقطیر گردیده است .

 طریقه مصرف روزی دو استکان صبح وعصر میل شود  جهت تهیه  شربت  4قاشق عرق بهار نارنج+2قاشق شکر با یک لیوان آب سرد مخلوط نموده وسپس میل نمائید

 

12.     عرق بهار نارنج مخصوص طبیعت معتدل

باهمان خواص درمانی و طریقه مصرف فوق الذکر که از شکوفه تازه گل های بهار نارنج تهیه و تقطیر شده که بسیار معطر می با شد و بیشتر در پذیرایی و تهیه شربت های سنتی از این نوع  عرق مخصوص استفاده

می گردد.

 جهت تهیه شربت 2 قاشق عرق بهار نارنج +2قاشق شکر بایک لیوان آب سرد مخلوط نموده و سپس میل نمائید

توضیح اینکه تفاوت بین عرق بهار نارنج معمولی و بهار نارنج مخصوص  در میزان غلت و عطر  بو و طعم آن می باشد

 

13.     عرق بید  طبیعت سرد

تقویت معده آرام بخش تب بر ضد تشنج  درمان یرقان لطیف کننده موی سر و رفع شوره سر (استعمال خارجی جهت شستشوی موی سر نیز می توان استفاده نمود )

طریقه مصرف روزی سه استکان میل شود

 

14.     عرق بید مشک طبیعت معتدل 

مقوی قلب و رفع گرفتگی وخفقان قلب و تقویق اعضائ درون بدن (دل  جگر  شش کلیه طحال خون ساز وملین مصرف شربت طریقه مصرف  روزی دو استکان  صبح و عصر میل شود

جهت تهیه شربت 4 قاشق عرق بید مشک +2قاشق شکر بایک لیوان آب سرد مخلوط نموده و سپس میل نمائید

 

15.     عرق پونه طبیعت گرم

ضد نفخ  سکسکه تهوع سوزش معده سرفه و خلط آور طریقه مصرف بعد از هر غذا  یک استکان میل شود

 

16.     عرق چهل گیاه طبیعت گرم

مفید جهت هضم غذا  وترشی معده و دل پیچه و تقویت معده  طریقه مصرف بعد از هر غذا یک استکان میل شود

 

17.     عرق خارخاسک طبیعت سرد

مدر دفع کننده  سنگهای کلیه و مثانه  و ضد عفونی کننده کلیه ها  مدر قوی رفع تورم پروستات .

طریقه مصرف :روزی چهار استکان میل شود

 

18.     عرق خار شتری طبیعت سرد

مدر دفع کننده سنگهای کلیه و مثانه  مفید جهت سیاه سرفه  طریقه مصرف روزی چهار استکان میل شود

 

19.     عرق دار چین زنجبیل طبیعت بسیار گرم

جهت درد مفاصل و ناراحتیهای معده تقویت عمومی بدن خوشبو کننده دهان و چاشنی چای –شربت وغذا  جهت. تهیه شربت 4قاشق عرق دار چین زنجبیل +2قاشق شکر با یک لیوان آب سرد مخلوط نموده و سپس میل نمائید

 

20.     عرق رازیانه (بادیان )طبیعت گرم

زیاد کننده شیر مادر درمان قولنج  درد پهلو بادشکن وبلغم (چون دارای هورمون زنانه است مصرف مداوم برای مردان مضر است ).

 طریقه مصرف بعد از هر غذا یک استکان میل شود

 

21.     عرق زنیان (اژغون ) طبیعت گرم

ضد عفونی قوی معده  ضد انگل ضد قارچ و مسمومیت دافع رطوبت بدن و معده تنگی نفس آسم رفع اعتیاد رفع ترشی معده وسوء هاضمه شدید

 طریقه مصرف بعد از هر غذا یک استکان میل شود

 

22.     عرق زیره سبز (کراویه )طبیعت گرم

نفخ ازدیاد شیر مادر درد معده  کرم معده .

 طریقه مصرف بعد از هر غذا یک استکان میل شود

 

23.     عرق زیره سیاه طبیعت گرم

ضد چاقی  ضد نفخ قولنج معده  و هضم غذا را آسان میکند

طریقه مصرف جهت چاقی ناشتا و قبل از هرغذا یک استکان میل شود

 

24.     سرکه سفید

ماده اولیه جهت ترشی سازی و پنیر سازی چاشنی غذا و سالاد و چاشنی سس مایونز

 

25.     سرکه قرمز

ماده اولیه جهت ترشی سازی و چاشنی غذا وسالاد

 

26.     سرکه سیب

ضد چاقی و مفید جهت بیماریهای قلبی چربی خون تنگ شدن عروق قلب تنظیم فشار خون بیماریهای درد مفاصل و گوارشی سرشار از املاح معدنی  حاوی پتاسیم و کلسیم .

 

27.     سرکه سیب

یکی از فرآورده های سیب و دارای مواد مختلف زیر است :پتاسیم .سدیم . سیلیس .کلسیم . منیزیم. اکسید فریک . الومین کلر. اسید فسفریک . اسید گلولیک . اسید مالیک. گلوکز . ساکروز . ویتامین های (A.B)

ریبو فلاوین و ویتامین PP.ویتامین B5.ویتامین H(بیوتین ) و چیزهای دیگری که هنوز علم  به کشف آن

نائل نیامده است .

 

28.عرق سنبل الطیب:طبیعت گرم

رفع تشنج – دلهره – میگرن و ورم طحال – اسپاسم صرع ونارا حتیهای عصبی .

طریقه مصرف :روزی دو استکان صبح وعصر میل شود

 

29.عرق شاهتره : طبیعت معتدل

تصفیه  کننده خون – تقویت پوست و کبد – صفرا بر – ضد یرقان – بلغم – ادرار آور ضد اسکور بوت (دارای ویتامیین c) و بیماریهای پوستی .

طریقه مصرف : بعد از هر غذا یک استکان میل شود

 

30.عرق شنبلیله : طبیعت گرم

مفید جهت کاهش قند خون – چربی خون  نقرس وملین .

طریقه مصرف :قبل از هر غذا یک استکان میل شود

 

31.عرق شوید : طبیعت سرد

کاهش دهنده چربی خون – مفید جهت کمر درد – قاعده آور

.طریقه مصرف : قبل از هر غذا یک استکان میل شود .

 

32.عرق شیرین بیان :طبیعت گرم

مفید جهت زخم معده و روده  و اثنی عشر – امراض وعفونتهای ریوی و گوارشی را دفع می کند .

طریقه مصرف بعد از هر غذا یک استکان میل شود .

 

33.عرق طارونه : طبیعت گرم

تقویت  –آرام بخش – تقویت قوه باء – رفع درد مفاصل روما تیسم و آرتروز .

طریقه مصرف : روزی دو استکان صبح و عصر میل شود .

 

34. عرق کاسنی  : طبیعت سرد

تقویت پوست و کبد تب بر – صفرا بر ضد یرقان – خون را تصفیه و حرارت آنرا تسکین میدهد – رفع جوشهای غرور جوانی – حساسیت کبدی را رفع میکند – مصرف عرق کاسنی جهت خانمهای باردار موجب

خوشرویی و زیبائی فرزند میگردد.

 طریقه مصرف : روزی چهار استکان میل شود .

 

35. عرق کاکوتی :  طبیعت گرم

ضد نفخ – برونشیت – نقرس – درد معده – معطر جهت دوغ وماست .

طریقه مصرف: بعد از غذا یک استکان میل شود ویک قاشق غذا خوری عرق کاکوتی را در یک لیوان دوغ

مخلوط نموده و سپس میل نمائید .

 

36.عرق گلپوره : طبیعت گرم

نیرو بخش - مقوی معده – اشتهاآور – ضد تشنج – و درد دل و استفراغ – اختلالات عصبی واعمال کلیه را مرتب می کند – آسم را تسکین میدهد - مفید برای نازایی و قند خون (دیابت ) .

طریقه مصرف : بعد از هر غذا یک استکان میل شود .

 

37- عرق کیالک (زالزالک جنگلی ) : طبیعت سرد

درمان طپش قلب – تنیم فشار خون و تصفیه خون – تنگ شدن عروق ناراحتی گوارشی -  رقیق کننده خون .

طریقه مصرف : روزی دو استکان صبح و عصر کیل شود .

 

38- عرق گزنه : طبیعت گرم

مفید جهت قند خون . بیماری پوستی و رفع اخلاط خونی .

طریقه مصرف: قبل از هر غذا یک استکان میل شود .

 

39- عرق گلپر : طبیعت گرم

ضد نفخ – درد معده و رفع سکسکه .

طریقه مصرف : بعد از هر غذا یک استکان میل شود .

 

40- عرق گل گاو زبان : طبیعت گرم

آرام بخش – اعضاء بدن را تقویت می کند و روح را نشاط می بخشد – مسهل – سودا و صفرا بر است – معالج گریپ.

طریقه مصرف : روزی دو استکان صبح و عصر میل شود .

 

 

41- گلاب سبک استاندارد(با اسانس 15 میلی گرم )

مقوی قلب –  و مغز -  مفرح – خوشبو کننده اماکن مقدس – چاشنی دسر – چای و شربت .

جهت تهیه شربت : 4قاشق گلاب + 2 قاشق شکر در یک لیوان آب سرد مخلوط نموده و سپس میل نمائید .

 

42- گلاب سنگین استاندارد (با اسانس 35 میلی گرم ) طبیعت گرم

مقوی قلب  و مغز – مفرح – خوشبو کننده اماکن مقدس – چاشنی دسر – چای و شربت .

جهت تهیه شربت : 2 قاشق گلاب + 2قاشق شکر در یک لیوان آب شرد مخلوط نموده و سپس میل نمائید

توضیح اینکه تفاوت بین گلاب سنگین  و گلاب سبک استاندارد در میزان اسانس ویا همان غلظت و عطر و بوی آن می باشد .

 

 

43- عرق نسترن طبیعت گرم

تقویت قلب – تصفیه کننده خون – ادرار آور – اسهال کودکان را قطع می کند – دارای ویتامین cمی باشد –مصرف شربت . طریقه مصرف : روزی دو استکان میل شود .

جهت تهیه شربت : 2 قاشق عرق نسترن + 2 قاشق شکر با یک لیوان آب سرد مخلوط نموده و سپس میل نمائید

 

44- عرق نعناع : طبیعت گرم

مقوی معده و مولد خون است – اشتها آور – ضد دل پیچه – ضد تشنج –  تع   گ عچ8شکن – بواسیر – رفع گرما زدگی اطفال رفع سکسکه و نفخ معده .

طریقه مصرف بعد از هر غذا یک استکان میل شود

 

45- هشت عرق قلب و : طبیعت معتدل

آرام بخش – مفید جهت تپش قلب – استرس و دلهره و ناراحتیهای روحی وافسردگی – خواب آور .

طریقه مصرف : روزی دو استکان صبح و عصر میل شود .

 

46- عرق یونجه (اسپست ) : طبیعت گرم

سر شار از ویتامین A.C.D. میباشد – چاق کننده – مفید جهت قند خون – تصفیه کننده خون .

طریقه مصرف قبل از هر غذا یک استکان میل شود .

 

47- آبغوره : طبیعت سرد و خشک

مفید جهت تصفیه خون و رفع چربی خون و ضد چاقی – چاشنی سالاد وغذا .

 

48- آبلیمو پاستوریزه و همو ژنیزه استاندارد : طبیعت سرد

صفرا بر – سرشار از ویتامین ث – رفع عطش شدید – چاشنی غذا و سالاد و شربت .

جهت تهیه شربت آبلیمو : 2قاشق آبلیمو + 3 قاشق شکر در یک لیوان آب شرد مخلوط نموده و سپس میل شود

 

 

49- عرق زوفا : طبیعت گرم

مفید جهت سرفه های شدید و سرما خوردگی .

 طریقه مصرف : روزی سه استکان میل شود .

 

50- عرق مرزه : طبیعت گرم

نرمی استخوان را از بین میبرد – انگل و کرم معده و روده را میریزد .

طریقه مصرف : بعد از هر غذا یک استکان میل شود.

 
 

+ نوشته شده در  یکشنبه چهارم دی 1390ساعت 20:6  توسط zkhodadadi  |